do absolwentów masażu

Sprawy ogólne - nie związane z konkretnym oddziałem

Moderator: Katowice

do absolwentów masażu

Postprzez Magda Birr » 2008-06-23, 10:50

Ja chciałam poprosić absolwentów z kierunku masażysta o wyrażenie swojej opinii na temat nauki w tej szkole. Czy nauka tu jest ciężka (możliwy jest przecież jedynie system nauki zaoczny) i czy jest możliwe znalezienie potem pracy w oczekiwanym zawodzie?
Magda Birr

Postprzez Danny88 » 2008-09-25, 11:55

na tym kierunku poznałem wspaniałych ludzi.. nie tylko rówieśników z grupy, ale także wspaniałych wykładowców..( ukłony dla Radka Borowskiego i Grzegorza Spólnego)
hm.. wiecie z nauka to jest tak, że jak ktoś chce się nauczyć to się nauczy... choć przy tak dobrych notatkach podawanych przez wyżej wymienionych dwóch Panów nie można było niczego nie umieć...
ja osobiście jestem bardzo zadowolony z edukacji w tej szkole... i na pewno nie tylko ja...
wkrótce na pewno będzie więcej komentarzy w tej sprawie..
pozdrawiam
Daniel
Danny88

Postprzez tladny » 2008-09-25, 12:29

Witam
To czy można się dużo nauczyć to zależy od grupy, (bo nauczyciele są super i na prawdę przekazują wiedzę w sposób przystępny i angażują się w swoją pracę), jeśli w grupie będzie dużo osób które chcą ćwiczyć (bo to w masażu jest najważniejsze), a przede wszystkim służyć za pacjentów, wtedy na pewno nauczysz się masować. Po za tym warto mieć kogoś na kim można się poznęcać poza zajęciami.
tladny

Powrót do Ogólne